Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e dashurisë, konflikti mund të jetë i pashmangshëm. Sado që dy persona e duan njëri-tjetrin, mosmarrëveshjet dhe keqkuptimet mund të lindin për shkak të personaliteteve të ndryshme, interesave apo thjesht stresit të përditshmërisë.

Ndonjëherë duket se disa çifte thjesht nuk mund të gjejnë një gjuhë të përbashkët, sado që të përpiqen. Është interesante se si përputhshmëria astrologjike mund të luajë një rol në këtë dinamikë.

Dashi dhe Gaforrja

Dashi njihet për impulsivitetin dhe dëshirën për aventura, ndërsa Gaforrja është e ndjeshme dhe emocionale. Këto dallime shpesh çojnë në konflikt sepse Gaforrja mendon se Dashi nuk tregon mirëkuptim të mjaftueshëm për ndjenjat e saj. Nga ana tjetër, Dashi beson se Gaforrja është shumë e ndjeshme dhe pengon lirinë e tij. Rezultati janë keqkuptimet e shpeshta.

Binjakët dhe Virgjëresha

Binjakët janë socialë dhe i pëlqejnë ndryshimet, ndërsa Virgjëreshës i pëlqen rregulli dhe analitika. Binjakët shpesh e shohin Virgjëreshën shumë kritike dhe të mërzitshme, ndërsa Virgjëresha mendon se Binjakët janë të papërgjegjshëm dhe sipërfaqësorë. Pikëpamjet e tyre të ndryshme për jetën shpesh i çojnë në konflikte dhe keqkuptime.

Luani dhe Akrepi

Luanit i pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe e shijon jetën, ndërsa Akrepi është intensiv dhe shpesh xheloz. Luani mund ta shohë Akrepin shumë posesiv dhe kontrollues, ndërsa Akrepi mendon se Luani është shumë egoist. Personalitetet e tyre të forta shpesh çojnë në konflikte shpërthyese.

Peshorja dhe Bricjapi

Peshorja vlerëson ekuilibrin dhe harmoninë, ndërsa Bricjapi është ambicioz dhe i fokusuar në arritjen e qëllimeve. Peshorja e konsideron Bricjapin si shumë të ftohtë dhe të largët, ndërsa Bricjapi mendon se Peshorja është shumë e pavendosur dhe sipërfaqësore. Qasjet e tyre të ndryshme ndaj jetës mund të çojnë në mosmarrëveshje dhe tension.

Shigjetari dhe Peshqit

Shigjetari e do lirinë dhe aventurën, ndërsa Peshqit janë të ndjeshëm dhe të prirur për të ëndërruar. Shigjetari mendon se Peshqit janë shumë emocionalë dhe të pavendosur, ndërsa Peshqit mendojnë se Shigjetari është shumë i pandjeshëm dhe i paparashikueshëm. Shpesh ato nuk janë të pajtueshme për shkak të filozofive të ndryshme të jetës. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *