Zëdhënësi i Shërbimit të Emergjencave, Yevhen Vasylenko bën me dije se ekipet e kërkim shpëtimit në Kharkiv po kërkojnë nën rrënoja për një fëmijë të vogël në një ndërtesë banimi që u godit nga raketa ruse.

 

“Qendra e qytetit sapo është goditur nga raketa”, thotë ai në një video të postuar në Facebook. Ai tregon përmes pamjeve atë çka ka shkaktuar raketa, ku shihet se gjithçka është shkatërruar.

 

“Forcat janë në kërkim, ka raportime për një fëmijë të vogël është në ndërtesë dhe ka nevojë për ndihmë.”, pohon ai.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *