Jennifer Aniston dhe Brad Pitt dhe pse të ndarë kanë qenë shpesh herë në qendër të vëmendjes nga ndjekësit e tyre, për shkak të spekulimeve të shumta për një rikthim të mundshëm të tyre.

 

Brad nuk ka mundur dhe në një festë të fundit të organizuar nga aktorja në fundjavë një festë me miqtë më të ngushtë në shtëpinë e saj.

 

Menjëherë pas këtyre lajmeve fansat kanë komentuar në rrjetet sociale marrëdhënien e tyre, duke dyshuar se Jennifer dhe Brad mund të kthehen sërish bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *