Flori Mumajesi duket se nuk është I “kënaqur” me suksesin e këngëve që ka lancuar për publikun këtë verë. Në një foto të publikuar në Instagram ai ka paralajmëruar një hit të ri duke shkruar “next?”. Duhet thënë se bashkëpunimet e tij ishin bombastike si “Gone girl” me 2 Po2, “123” me Besa Kokëdhimën apo dhe së fundmi me Ledri Vulën këngët “Beautiful” dhe “Nuk ma la”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *