Çanta e dorës është një ndër objektet më të rëndësishme për çdo femër. Objektet më të shpeshta që gjenden në çantat e një femre janë buzëkuqi, kuleta, telefoni e shumë gjëra të tjera por Kate Mdidleton duket se bën përjashtim.

 

Dukesha e Kembrixhit, nuk e mban në çantën e saj asnjërën nga gjërat përmendura më lart, por ajo në çantë mban vetëm një pasqyre, një facoletë dhe zbutës buzësh.

 

Gjithashtu është interesant fakti se Kate Middleton nuk mban me vete kartën e kreditit dhe as para, duket se çdo gjë dhe veprim ajo e bën përmes telefonit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *