Subscribe

Parisienët janë zgjuar këtë të martë duke parë dëmet e shkaktuara nga zjarri masiv që përfshiu katedralen e Notre-Dame.

 

Zjarri arriti të vendosej nën kontroll pas 9 orësh pas fillimit të tij.

 

Presidenti francez Emmanuel Macron u zotua të rindërtojë katedralen e shekullit të 12 duke e përshkruar incidentin si një “tragjedi të tmerrshme”.

 

Qindra miliona euro tashmë janë premtuar nga donator të ndryshëm të cilët janë solidarizuar me ngjarjen.

 

Ndërkohë imazhet e mëposhtme tregojnë shkallën e dëmit brenda dhe jashtë katedrales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *