A është edhe e mundur që burrat të kenë frikëra sekrete?

 

Ata duken aq të fortë dhe vendimtar! Megjithatë, ky është vetëm një tjetër stereotip i imponuar nga shoqëria shkruan bright side10 gjëra që në të vërtetë shqetësohen shumica e djemve edhe pse nuk e shprehin atë, janë:

 

1. Si duket trupi i tyre
2. Paratë
3. Lartësia
4. Burrat e tjerë mund të jenë kërcënim (Xhelozia)
5. Përvojë të vogël në marrëdhënie
6. Flokët
7. Ushqimi
8. Marrëdhënia e tyre me të dashurën e tyre
9. Sa partnerë kishte një vajzë para tij
10. Shprehja e hapur e emocioneve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *