Rreperja australiane është fotografuar teksa zbriste nga makina e saj dhe shkonte drejt një zyre. Mesa dukej ajo i kishte kushtuar shumë pak kohë pamjes së saj përpara se të dilte, pasi veshja që kishte zgjedhur i theksonte pjesë të trupit që nuk dukeshin aspak normale.

 

 

 

 

Kohët e fundit Iggy ishte shprehur në një intervistë se ajo mbante dietë strikte dhe ushtrohej çdo ditë për të qenë në formë. Ndërsa përsa i përket operacioneve plastike ajo deklaroi se ka ndërhyrë në hundë dhe ka zmadhuar gjoksin. Nuk dihet se çfarë mund t’i ketë ndodhur atë mëngjes të pasmeve të saj, por sidoqoftë shpresojmë që të most ë ketë asgjë “tragjike”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *