Shikimi i fytyrës së dikujt mund të zbulojë se çfarë po ndodh brenda qenies së atij personi. Nuk thuhet kot se fytyra është pasqyrë e shpirtit dhe si një libër që lexohet lehtë. Në faqet e një libri të tillë, çdo rrudhë e ngulitur do të thotë diçka.

 

Përveçse janë një shenjë e dukshme e plakjes, rrudhat mund të zbulojnë edhe personalitetin e një personi. Ato pasqyrojnë vuajtjet e brendshme, tundimet dhe disa tregojnë probleme shëndetësore.

 

Rrudhat nën sy, pikërisht në rrafshin e bebëzës shoqërohen me mendime të trishtuara, pakënaqësi, pamundësi për të shprehur ndjenjat e tyre. Rrudhat poshtë syve, në përgjithësi, mund të tregojnë gjithashtu probleme të mundshme të veshkave.

 

Rrudhat e vogla përgjatë qosheve të jashtme të syve shoqërohen me dhimbje koke dhe dhimbje të syve. Megjithatë, ato mund të jenë gjithashtu një reflektim i lojës me seksin e kundërt dhe heqjes dorë nga dashuria. Mund të shpreh edhe një ndjenjë turpi.

 

Rrudhat nga buza e brendshme e vetullës së djathtë deri në këndin e brendshëm të syrit karakterizohen nga një vëzhgues i mprehtë, por edhe një person shumë i ndjeshëm. Mund të shkaktohet edhe nga problemet në organet e tretjes, tensioni dhe shqetësimi i zgjatur, si dhe fokusimi i tepruar në ngjarje dhe njerëz të caktuar.

 

E njëjta rrudhë në të majtë nënkupton një fokus të madh tek vetja dhe një prirje për depresion. Gjithashtu shoqërohet me gingivit për shkak të imunitetit të dobësuar.

 

Dy rrudha të drejta që rrjedhin nga skajet e brendshme të vetullave deri në ballë tregojnë probleme të mundshme të mëlçisë. Ato shoqërohen gjithashtu me tension nervor dhe vështirësi në marrjen e vendimeve.

 

Rrudhat e drejta duke filluar nga mesi i vetullave karakterizojnë personat që kanë vështirësi me autoritetin. Ata janë të vendosur dhe të vendosur dhe gëzojnë një ndjenjë fuqie dhe aftësie të tyre. Kur nuk arrijnë të arrijnë atë që duan, një ndjenjë e pafuqisë i pushton.

 

Nëse rrudhat janë horizontale nga mesi i vetullave, kjo do të thotë se fuqia është më e rëndësishme për një person sesa autoriteti. Sidoqoftë, dëshira për të treguar fuqi zvogëlohet për t’i lënë vendin ndjenjës së paqes së brendshme.

 

Rrudha në anën e djathtë të fytyrës, e cila shkon nga fillimi i hundës drejt skajit të jashtëm të fytyrës, tregon tension të fortë nervor, të shkaktuar nga disa ngjarje apo persona. Njerëz të tillë shpesh vuajnë nga dhimbje koke dhe pagjumësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *