Këngëtarja me origjinë nga Kosova, Teuta Kurti, është një nënë e lumtur e tre fëmijëve. Aya dhe dy binjakët e saj Dar dhe Danah, duket se e bëjnë të ndihet më e fortë se kurrë.

Në një postim të fundit në Instagram, Teuta na rrëfen një ndjesi të sajën. Sigurisht, që kjo ndjesi ka ardhur me këngëtaren pas të bërit nënë, të cilën e ndan dhe me fansat në rrjetet sociale. “Sometimes the strength of motherhood is greater than natural laës.” (Ndonjëherë forca e mëmësisë është më e madhe se ligjet e natyrës), shkruan këngëtarja në postimin e saj.

teuta kurti vajza e teutesbinjaket

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *