Aventurë, romancë dhe strategji ushtarake nga e Diela, 4 Qershor,  ora 20:30. Ritransmetimet të Shtunave ora 17:10

 

1.Një rrëmbim është pikënisja

Kthimi shëndoshë e mirë i dy të miturve spanjollë, fëmijët e një inxhinieri me banim në Mali rrëmbyer nga një organizatë e rrezikshme xhihadiste, do të jetë objektivi kryesor i një njësie të Operacioneve Speciale të Ushtrisë Spanjolle në Los Our.

2. Telefilm me 6 pjesë

Përbëhet nga gjashtë episode që do të trajtojë shqetësimet, peripecitë dhe rreziqet e shumta me të cilat përballen anëtarët e një ekipi të ndërhyrjes së shpejtë të Beretave të Gjelbërta Spanjolle gjatë një operacioni shpëtimi në Afrikën Perëndimore.

3. Dymbëdhjetë burra dhe një grua.

Operacioni, i urdhëruar nga qeveria spanjolle dhe i përbërë nga dymbëdhjetë burra dhe një grua, lëviz urgjentisht në një bazë ushtarake ndërkombëtare në Mali për të shkuar në kërkim të rrëmbyesve, të cilët kanë hyrë në zonën e vështirë të shkretëtirës, në jug të Saharasë. Të punosh si ekip kundër kohës ndërsa përballesh me kushte të pafavorshme do të jetë çelësi në këtë operacion në të cilin çdo gabim mund të çojë në vrasjen e fëmijëve.

 

4. Hugo Silva dhe Blanca Suárez

Janë protagonistët e historisë së aksionit. Hugo është Alberto Cárdenas, një kapiten karizmatik i Grupeve të Operacioneve Speciale të Ushtrisë Spanjolle; dhe Blanca është Isabel Santana, një qitëse. Të dy sapo i kanë dhënë fund një romance pasionante dhe të stuhishme pak para se t’u caktohet një mision i ri dhe i rrezikshëm: të kryejnë një operacion rrufe për evakuimin e civilëve në zemër të Afrikës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *