“Çfarë do bësh tani pa Valerin?”. Kjo ishte pyetja nga fansat, që iu drejtua aktorit Florian Agalliu.

Ky i fundit, duke mos u kursyer, dha përgjigjen e tij epike.

Është pyetje ekzistenciale. U duk që sot që pa Valerin ishte pak bosh. Po do shohim çdo bëjmë, do dal ndonjë Valer tjetër. Do ketë polemika në vazhdim se jemi afër finales dhe do shohim dinamika të ndryshme në fermë”, tha Flori./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *