Ish-deputeti i PD, Ervin Salinaji ka deklaruar se nuk do të dorëzohet sa I takon çështjes “Babale”.

 

Në një postim në Facebook, Salianji ka paralajmëruar se gjatë kësaj jave dop të publikojë prova të reja dhe fakte që tregojnë sipas tij, se çështja kundr tij është maipuluar qëllimishtë.

 

“Idealet ndihmojnë në përmirësimin e realitetit, shumë zgjedhin ti dorëzohen “fatit” apo realitetit të dhimbshëm, unë kam zgjedhur të luftoj. Të udhëtosh me shpresë është më mirë se të arrish diku si i dorëzuar apo i përdorur! Për shumë miq që më pyesin; gjatë javës fakte, grupfakte dhe prova të reja për manipulimin dhe devijimin e qëllimshëm të hetimeve”

Leave a Reply

Your email address will not be published.