Këngëtarja e njohur Celine Dion ka vendosur ti përgjigjet kuriozitetit të gjithë ndjekësve të saj lidhur me rënien drastike që ajo ka pësuar në peshë.

 

Celin ka thënë se gjendja e saj shëndetësore është mjaft e mirë dhe se humbja në peshë i atribuohet pasionit të saj të ri, baletit, që e praktikon katër herë në javë. “Unë jam duke punuar shumë. Më pëlqen të lëviz dhe prandaj kam humbur shumë peshë”-ka thënë 51-vjeçarja e cila duket më elegante se kurrë më parë.

 

Këngëtarja australiane u përball tre vite më parë me humbjen e bashkëshortit Rene Angelil dhe të vëllait Daniel. Ndaj edhe goditjet e forta emocionale duhet të merren parasysh për këtë ndryshim të Celine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *