Kryekomisioneri Ilirjan Celibashi deklaroi se partitë politike kanë akoma shumë ndikim në procesin zgjedhor.

 

Në një intervistë për “Zgjedhje 2021” në “Vizion Plus”, Celibashi tha se duhet të priten ditët e fundit për të parë nëse do të ketë ndërrime të komisionerëve.

 

“Partitë kanë akoma shumë dorë në procesin zgjedhor dhe në vlerësimim tim, e kanë jo proporcioanl të drejtën me përgjegjësinë. Duket sikur ka një qasje më ndryshe në këto zgjedhje. Duhet të presim datën 22, 23 apo 24 prill nëse do të duhet ta kemi fenomenin e ndërrimit të komisionerëve.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *