Subscribe

Keto janë shishe plastike, nga ato që shpesh i gjejmë të hedhura ngado, edhe jashtë kazanëve të plehrave.
Iljaz Mehmeti është vetëm një nga administratorët e një kompanie që riciklon plastikën, e që për disa ky proces është keqinterpretuar. I gatshëm për të informuar të gjithë ata që kanë qoftë edhe vetëm një hije dyshimi për procesin, atë e gjejmë ne një stendë pranë Pallatit të Kongreseve. Në Panairin e Riciklimit gjen ekipe nga ato që realizojnë vetëm procesin e riciklimit dhe lëndën përfundimtare e eksportojnë sërish jashtë Shqipërisë. Shqetësimi i këtyre kompanive është e njëjti: Mungesa e lëndës së parë që nuk e gjen dot në Shqipëri, çka zgjidhet si problem me ligjin e ri të importit të mbetjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.