Subscribe

Çekia mbështet hapjen e negociatave te Shqipërisë me Bashkimin Europian. Ketë e beri te ditur kryetari senatit te parlamentit te Republikës Çeke, Milan Stech gjate takimit ne Tirane me kryeparlamentarin shqiptar Gramoz Ruçi.

 

Edhe kreu i parlamentit përforcoi qëndrimin e Çekisë ne lidhje me Shqipërinë dhe anëtarësimin e Ballkanit perëndimor.

 

Gjate takimit mes palëve, delegacioni çek shprehu interes për investime ne Shqipëri, bashkëpunim ne fushën e punësimit sezonal, ne arsim, ne turizëm, bujqesi e  veçanërisht ne thithjen e produkteve e shqiptare për tregun çek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *