Dizajneri i famshëm nga Kosova Valdrin Sahiti ka bashkëpunuar me yje të famshëm botërore për evente prestigjoze si Oscar dhe Grammy.

 

Listës së gjatë të VIP-ave – përmendim këtu Chloe dhe Bailey, motrat që menaxhohen nga Beyonce, Fanrasia Taylor, Yvonne Ojri, Bebe Rexha apo Iskra Lawrende – i shtohet edhe reperja Cardi B.

 

Fillimisht nuk e kishte besuar që reperja po i shkruante në WhatsApp, por stafi i dizajnerit i konfirmoi se profili i verifikuar i Cardi-t kishte shkruar në Instagram-in e Sahitit për të marrë një fustan.“Ishte shumë ndjenjë e mirë, shumë motivuese.” – shtoi Valdrini për komunikimin me reperen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *