Sekretari i Jashtëm i Britanisë së Madhe, David Cameron ka mbërritur në Tiranë.

Ai është pritur në aeroport nga ministri i Jashtëm, Igli Hasani. Ky i fundit thotë se ruajtja e unitetit euroatlantik është thelbësore, në dritën e kërcënimeve aktuale për sigurinë evropiane.

Lexo edhe :

Related Posts

Cameron pritet të takohet edhe me kryeministrin Edi Rama dhe presidentin Begaj. Fokus i diskutimeve pritet të jetë migracioni i paligjshëm.

“Kënaqësi e madhe për të mirëpritur Sekretarin e Shtetit të Mbretërisë së Bashkuar për Çështjet e Jashtme, Komonuelthit dhe Zhvillimit David Cameron në Tiranë.

Ruajtja e unitetit euroatlantik është thelbësore, në dritën e kërcënimeve aktuale për sigurinë evropiane, duke përfshirë maksimizimin e mbështetjes për Ukrainën dhe adresimin e sfidave ndaj stabilitetit në Ballkanin Perëndimor”, shkruan Hasani në “X”. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *