Shumë shpejt Komisioni Europian do të dalë me një propozim konkret për liberalizimin e vizave me Kosovën, por pa dhënë ende një afat.

 

Drejtoresha për Ballkanin perëndimor në Komisionin Evropian, Genoveva Ruiz-Calavera, pas një takimi me kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj në Prishtinë, vlerësoi progresin. Ajo shprehu mbështetjen e komisionit evropian për proceset dhe reformat integruese në Kosovë.

 

Ndërsa Haradinaj theksoi se Kosova është e përkushtuar në rrugën e saj drejt BE-së dhe NATO-s, ndaj dhe pret një përkrahje më të madhe dhe më të vendosur të Bashkimit Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *