Ministri i Jashtëm në detyrë. Gent Cakaj zhvilloi një takim me deputetët e zgjedhur të Listës së Luginës së Bashkuar. Cakaj deklaroi se mbështetja e Shqipërisë për përfaqësuesit e Listës së Bashkuar.

 

“Ne do të vazhdojmë përpara e bashkërisht – së shpejti me masa të reja institucionale për ta mbështetur Luginën.”

 

 

Takimi i Cakajt me Shaip Kamberin, Nadije Beqirin dhe Armend Bajramin u mbajt në Tiranë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *