Çarja e nje tubacioni te ujit te pijshëm ne nje segment te Unazës nga Piramida deri tek Rruga e Elbasanit, ka shkaktuar përmbytjen e rrugës dhe kaos e trafik ne kryeqytet. Bashkia e Tiranës nisi punimet per riparimin e defektit qe solli rendim ne qarkullimin e automjeteve gjate mesditës se kesaj te marte. Ujësjellës-Kanalizimet sqaruan se rrjedhja e ujit kishte ndodhur gjate punimeve per rrjetin e ri te Ujësjellësit dhe me ndërhyrjen e specialisteve defekti u rregullua. Pavarësisht çarjes se tubacionit, nuk ka patur probleme ne furnizimin e banoreve me uje te pijshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *