Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me lajmin se 231 mijë nxënës do të kenë libra falas edhe në vitin 2024.

 

Kjo sipas Ramës do të garantohet nga buxheti i ri i vitit 2024.

 

MIRËMËNGJES  dhe me njoftimin se buxheti i ri vijon të garantojë librat falas për 231 mijë nxënës, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.

 

Kujtojmë se, ky buxhet do të mundësojë dhe rritjen e pagave për mësuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *