Subscribe

Ditën kur Papa Françesku njoftoi shenjtërimin e Nene Terezës, Tirana zyrtare vendos bustin e tij ne qendër te kryeqytetit. Ati i Shenjte është vendosur ne lulishten pranë “Piramidës”. Presidenti i republikës, zv/kryeministri dhe kryetari i bashkisë se Tiranës, gjate ceremonisë se përurimit, vlerësuan figurën e Atit te Shenjte. Papa Françesku vizitoi Shqipërinë ne 21 shtator te 2014. Ndërsa vendimi për vendosjen e bustit te tij ne qendër te Tiranës, u mor mbledhjen e këshillit bashkiak me unanimitet votash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *