Rruga nacionale Burrel – Skuraj vijon të jetë një rrezik i madh për drejtuesit e mjeteve. Segmenti më problematik mbetet ai nga Ura e Ulzës deri tek tuneli i Shkopetit ku ka rënie masive të gurëve dhe dherave.

 

Reshjet e dendura të shirave të rëna dy ditët e fundit kanë shtuar problemet, pasi aksit i ka mbaruar edhe kontrata e mirëmbajtjes.

 

Janë drejtuesit e mjeteve që denoncojnë gjendjen skandaloze të kësaj rruge e mbushur me gurë, ndërsa nuk ka asnjë person që ta pastrojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *