Jani Rustemi, 27-vjeçari i arrestuar për vjedhjen e një tapeti ka ndërruar jetë në QSUT.

 

Ai u vu në pranga më 12 prill, ndërsa shfaqi probleme shëndetësore pas arrestimit.

 

Jani Rustemi u shtrua në Reanimacionin Qëndror në QSUT për të marrë ndihmë mjekësore, ndërsa u raportua se ai qëndroi në gjendje kome.

 

Jani është babai i dy fëmijëve, ndërsa ishte arrestuar dhe më herët për të njëjtën vepër penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *