Eshte konstituuar këtë të mërkurë Keshilli i Qarkut Elbasan. Në mbledhjen e dites sotme të zgjedhurit nga bashkitë e Elbasanit, Librazhdit,

Gramshit ,Peqinit , Belshit, dhe Cerrikut jane mbledhur per te konstituare këshillin e qarkut dhe zgjedhjen e kryetarit te këtij institucioni.

 

Pas verifikimit të mandateve këshilltarët votuan për zgjedhjen e kryetarit dhe zëvendëskryetarit të qarkut.

Me shumicën e votave këshilltarët i dhanë mbështetjen për një mandat të dytë si kryetar i Qarkut, Bukurosh Stafa , ndërsa si zv.kryetar Lutfi Lala që vjen për herë të parë si përfaqësues i bashkisë Elbasan.

 

Në kete mbledhje ishte i pranishem edhe sekretati i pergjithshem i PS, Taulant Balla

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *