Subscribe

I ftuar ne Real Story perballe gazetarit Sokol Balla, Kryetari i Komunitetit Mysliman Shqiptar, Skender Bruçaj per here te pare ka komentuar nje sere ceshtjesh te ndjeshme si per te ashtu dhe per vet komunitetin. Bruccaj ka shprehur rezervat e tij lidhur me ndikimin e politikes me qellime lektorale.

Skender Bruccaj ka komentuar dhe ato cfare thuhen nen ze lidhur me perplasjet indirekte me pushtetin e Erdogan.

Per here te pare kreu i komunitetit mysliman iu eshte pergjigjur edhe akuzave per lidhjet e tij me klerikun Fetulla Gylen qe etiketohet nga ankaraja si armiku kryesor i Turqise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *