Peshëngritësi Briken Çalja ka siguruar medaljen e bronzte ne shtytje per peshën deri ne 69 kg, ne kampionatin europian te peshëngritjes qe mbahet ne Kroaci. Ne provën e pare ai ngriti peshën 170 kg dhe 175 kg ne provën e dyte, por dështoi ne te treten te ngrinte 178 kg, duke u renditur kështu ne vendin e trete. Ne stilin e shkëputjes, ai nuk arriti te realizonte asnjërën nga provat, duke humbur mundësinë për medalje si në këtë stil, ashtu edhe në dygarësh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *