Rikthehen rreshjet e breshërit në juglindje të vendit, në disa fshatra të Maliqit, Devollit dhe po ashtu në qytetin e Korçës.

 

Sipas informacioneve, në Maliq janë prekur fshatrat Rrëmbec, Orman dhe Pojan ku sic shihet në foto rreshjet e breshërit kanë qenë të dendura.

 

Dëme duket se ka në tokat e këtyre fshatrave, tek prodhimet bujqësore.

 

Ndërkohë që pas breshërit, vijojnë rreshjet e shiut në juglindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.