Breshëri dëmton prodhimet në fshatin Boshanj në Kolonjë.

 

Prej rreth 1 ore rreshjet e breshërit kanë qenë të dendura, duke dëmtuar të mbjellat : grurë, tërshërë, dhe kopshtet : fasule, domate, qepë dhe speca. Rreth 30 familje të Boshanjit, 20 km larg Ersekës, nëpërmjet fotove dhe videove të dërguara, kanë kërkuar ndihmë nga instancat duke treguar me pamjet dëmet e shkaktuara nga breshëri.

 

Këto familje ndër të tjera kanë shqetësim edhe rrugën e fshatit, që u dëmtua akoma edhe me shumë nga rreshjet e sotme ccka sjell vështirësi për banorët.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *