Situata e motit është përkeqësuar në Vlorë, ku reshjet e breshërit dhe era e fortë kanë qenë prezente ditën e sotme.

 

Policia bën apel për kujdes nga drejtuesit e mjeteve. Prej mëngjesit Vlora është prekur nga era e fortë. Gjatë mbrëmjes janë regjistruar edhe reshje breshëri.

 

Era e fortë në qytet ka dhënë edhe efektet e saj. Pisha 100 vjeçare në sheshin e flamurit është rrëzuar përtokë. Fatmirësisht nuk ka shkaktuar dëme materiale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *