5 operatorë dhe 3 fotografë fiksuan më së miri të gjitha momentet e dasmës së vitit. Orinda dhe Turjani do të kenë kujtime të shkëlqyeja gjatë ceremonisë së tyre.

 

 

Më poshtë ju sjellim disa nga fotot e dasmës, profesionale dhe jo vetëm, të çiftit, miqve dhe të afërmve të Orindës dhe
Turjanit.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *