Subscribe

Ne ditën ndërkombëtare te gruas, ministria per Europen dhe Punët e Jashtme hapi dyert per nje aktivitete me teme “Roli i gruas shqiptare në shtet-formimin, modernizimin dhe evropianizimin e Shqipërisë”. Veç grave politikane, te pranishëm ishin dhe përfaqësues te trupit diplomatik ne vend. Por ajo qe ra ne sy me shume ne sy ishte takimi i përzemërt mes shefit te diplomacisë dhe ish-ministres se integrimit.

 

Por do te ishte vete Majlinda Bregu, ajo qe do te falenderonte Ministrin Bushati per mbështetjen e dhëne per kandidimin e saj per Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, post per te cilin vete bregu ka nisur lobimin ne venet e rajonit.

 

Edhe ministri Ditmir Bushati nuk kurseu vlerësimet per ish-ministren e integrimit Majlinda Bregu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *