Patricia Millardet vdiq nga një sulm në zemër. Vdekja ndodhi në spitalin San Camillo në Romë, ku ajo ishte shtruar.

Aktorja franceze ishte 63 vjeçe dhe kishte jetuar në Itali që nga fundi i viteve 1980, pasi ajo u bë e njohur për publikun e gjerë për intepretimin e Silvia Contit në serialin “La Piovra” në vitet 1989-2001.

Ajo gjatë karrierës së saj luajti në disa prodhime filmike dhe televizive. Një nga rolet e saj të para ka qenë ai i shfaqjes në filmin “Il tempo delle mele 2” në 1982.

Ajo bëri debutimin e saj në kinemanë italiane në 1987, me filmin televiziv të Carlo Lizzani “Assicurazione sulla morte”.

Por ajo arriti një popullaritet të madh tonë me “La Piovra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *