Një video e rrallë është filmuar në vendin e quajtur Qaf Mesë në kuorën e malit të Balgjajt në NjA Suç të Bashkisë së Klosit.

Një arushë e murrme niset drejt të vogëlit të saj sapo pikas mjetin nga i cili filmohen.

Ndërkohë ariu i vogël ndodhet në majën e një pishe të lartë, nga e cila zbret me shpejtësi dhe si një profesionist.

Në malin e Balgjajt ndodhen edhe kafshë e shpend të tjerë të egër. Mali është i pasur me florë e faunë, e për këtë vazhdimisht është kërkuar të shpallet zonë e mbrojtur.

Në këtë mal ndodhen edhe liqenet akullnajore, të cilat mund të shfrytëzohen shumë mirë për zhvillimin e turizmit malor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *