Nëse keni planifikuar te shkoni ne Greqi, mos kaloni nga pika kufitare e Kapshticës. Per 24 ore, pala greke ka bllokuar punën. Pezullimi ka nisur ne orën 11:00 te se shtunës dhe përfundon diten e diele po ne kete ore. Kjo situate eshte krijuar per shkak grevës se fermerëve grek, te cilët kane bllokuar nje pjese te rrugëve te shtetit fqinj. Greva e paralajmëruar nga pala greke, nuk ka krijuar radhe automjetesh ne doganën e Kapshticës. Sipas autoriteteve kufitare, lejohet vetëm kalimi i këmbësoreve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *