Subscribe

Shoqatat e biznesit te huaja dhe vendase, kane kundërshtuar njëzëri projektligjin e qeverise, qe i detyron firmat te anëtarësohen pranë Dhomës se Tregtisë dhe Industrisë. Sipas tyre, bizneset nuk janë konsultuar me pare me këtë ligj, ndaj kërkojnë kthimin e tij për rishqyrtim. Sipas kreut e Dhomës se Tregtisë Nikolin Jaka, ky projektligj ka për qellim unifikimin e lobimit, ndërsa vete roli i këtij institucioni, ka ardhur ne renie nga viti ne vit. Bizneset u ankuan ne Komisionin e Ekonomisë, te cilët zhvilluan nje seance dëgjimore për kundërshtitë qe kane për draftin e qeverise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *