Pas 27 vitesh martesë Bill dhe Melinda Gates kanë vendosur të divorcohen.

Në një postim në rrjetet sociale, Twitter, cifti sqaroi se do të vijojnë të punojnë se bashku për fondacionin e tyre por ata nuk mund të qëndrojnë te bashkuar në jetën e tyre private.

 

“Ne vazhdojmë të ndajmë një besim në atë mision dhe do të vazhdojmë punën tonë së bashku në fondacion, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë. Ne kërkojmë hapësirë dhe privatësi për familjen tonë ndërsa fillojmë të lundrojmë në këtë jetë të re,” thuhet ne postim .

 

Ata u takuan në fund të viteve 1980 kur Melinda u bashkua me firmën e Bill ndërsa kanë se bashku tre fëmijë. Sipas Forbes, Bill Gates është personi i katërt më i pasur në botë,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *