Bill Gates është një ndër njerëzit më të pasur në botë por njihet edhe si një person mjaft filantropist.

 

Ai gjithmonë ka ndihmuar dhe vazhdon të ndihmojë njerëzit në nevojë e përveç kësaj njihet edhe natyrën e tij modeste duke parë mundësitë që ai ka.

 

Bill është fotografuar duke pritur në radhë për të marrë një hamburger në Seattle. Ka qenë Mike Galos punonjës i Microsoft ai që ka parë një ndër personat më të pasur në botë duke pritur rradhën në Dick’s Drive-In.

 

Ai dukej i veshur mjaft thjesht dhe nëqoftëse ne nuk do ta dinim se ai është Bill Gates, fakti që ka miliona në llogarinë e tij nuk do të binte në sy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *