Ministria e Mbrojtjes në Ukrainë ka publikuar bilancin e fundit nga dita e pestë e luftës nga agresori rus.

 

Ministria ukrainase bën me dije se deri më tani ka vrarë 5300 ushtarë rusë.

 

Sipas zyrtarëve ukrainas, 191 tanke, 29 avionë dhe 816 transportues të blinduar të personelit ushtarak janë shkatërruar nga forcat ukrainase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *