Kompania e energjisë OSHEE ka bere publik bilancin e 8-mujorit per këtë vit. Sipas te dhënave, ne keto muaj janë instaluar 51 mije matesa te energjisë, ndërsa jane lidhur 50 mije akt-marrëveshje te reja me abonentët. Sa i përket arkëtimeve, ky tregues ka arritur ne 40 miliarde leke. Nje rritje te ndjeshme kane pasuar edhe lidhjet e reja te energjisë: numri i tyre ka qene progresiv kryesisht ne qytete si Tirana, Durrësi, Fieri dhe Shkodra. Kompania njofton se humbjet teknike dhe ato jo teknike kane arritur ne nivelin e 28 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *