Subscribe

Një ngjarje e rëndë është regjistruar mbrëmjen vonë të shtunën në Astir.

Ashensori i një pallati ku po leviznin pese persona është shkëputur. Fatmiresisht kavot nuk jane shkeputur te gjitha, gje e cila ka bere qe ashensori te bjere disa kate me poshte dhe jo ne grope, cka mund te kishte qene fatale .

Mesohen se dy gra jane plagosur ne kete ngjarje, njera prej te cilave ka demtime te renda.

Incidenti në ashensor ne mesnate, ka shkaktuar panik tek banoret e pallatit që dëgjuan zhurmën e madhe dhe lajmëruan policine dhe ambulancën. Kjo e fundit mbërriti në vendin e ngjarjes për të marrë të lënduar nga rënia e ashensorit.

Ende nuk dihet saktësisht se cfarë ka shkaktuar incidentin, a ka qënë apo jo i kolauduar ashensori, dhe nëse po a I janë bërë sherbimet sic duhet?

Përgjigje që kanë nevoje edhe për një ekspertize teknike, ndonëse ky fenomen rikthen edhe nje here shqetësimin mbi domosdoshmërinë e rregullimit me ligj të tregut të mirëmbajtjes se ambjenteve të përbashketa, mes tyre edhe të ashensoreve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *