Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD ka zbuluar dy arsyet që sipas tij e detyruan Berishën të rikthehej në politikë.

 

Gjatë debatit me pedagogun Rezart Prifti në emisionin “Quo Vades” në Vizion Plus, Biberaj tha se shkarkimi i Lulzim Bashës dhe dergimi i PD-së drejt pushtetit ishin dy pikat kryesore.

Debati: Të gjitha shigjetat ndaj Sali Berisha. Nga 25 prilli e shpallja “non grata” e doktorit kemi një realitet tjetër politik në vend Sali Berisha është kthyer i detyruar në politikë. Ka pasur dy arsye.

Biberaj: Dështuan me Lulzim Bashën

Rezart Prifti: U flliqët jo dështuat!

Biberaj: Sali Berisha kishte dy borxhe ndaj shqiptarëve, e para kishte për detyrë të shkarkonte Lulzim Bashën dhe e dyta ishte të sillte Partinë Demokratike në Pushtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.