Dy ministrat e rinj te kabinetit Rama jane betuar kete te premte përpara Presidentit te Republikës, Bujar Nishani. Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi, kane marre zyrtarisht detyrën. Ceremonia e betimit u zhvillua regj orës 15:00 ne ambientet e institucionit te presidencës. Nje dite me pare, kuvendi votoi dy dekretet e kreut te shtetit për emërimin e Ahmetajt ne krye te Financave dhe Ekonomit ne Ministrinë e Ekonomisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *