12 deputetë të rinj kanë bërë betimin këtë të enjte në Kuvend duke marrë zyrtarisht mandatet.

 

Mes deputetëve të betuar 4 janë nga radhët e PS dhe 8 nga opozita e re.

 

Florenc Spaho, Ardit Konomi, Adriana Jaku dhe Eljo Hysko janë katër emrat e rinj të PS që zëvendësojnë ish-deputetët që do të garojnë për kryebashkiak.

 

Ndërkohë nga opozita u betua, Vasil Sterjovski, Edmond Stojku  dhe Suzana Topi nga radhët e LSI ndërsa Halit Valteri, Selami Janishehri, Besnik Troplini, Krenar Rryçi dhe Kostaq Papa nga listat e PD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *