Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka zhvilluar këtë të mërkurë një takim me homologun e tij gjerman, Horst Seehofer.

 

Takimin e ka njoftuar vetë ministri në një postim në Twitter, I cili thekson se ka marrë mbështetjen e Gjermanisë për integrimin europian të vendit si dhe për ecurinë e reformave.

 

“Në Berlin përfundova një takim të shkëlqyer me Ministrin e Brendshëm Federal të Gjermanisë, Horst Seehofer. Angazhim i fortë i Gjermanisë në mbështetje të integrimit europian të Shqipërisë dhe të reformave për zhvillimin e vendit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *