Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka folur jashtë Kuvendit pas tensioneve të krijuara gjatë seancës.

 

I pyetur se kur do të zhvillohet protesta e rradhës ai është shprehur pë gazetarët se do të jetë më shpejtë nga sa ata mendojnë.

 

Rozeta u bë personazhi kryesor i parlamentit sot. Këta fjalën s’do na e lejojnë ne do e fitojmë me mund. Sot, pra foli opozita. Këta përpiqen me çdo kusht që opozita të mos flas. Kemi marrë dhe ne vendimet tona. A keni parë nëpër botë që kryeministri të përjashtoi 4 depuetet të opozitës. Do t’i përgjigjemi në të gjitha format demokratike Ramës. Protesta e rradhës do të zhvillohet më shpejtë nga sa mendoni ju”, u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *