Ish-kryeministri Sali Berisha ka qenë sot në panairin e Ditës së Verës në Elbasan.

 

Në një prononcim për mediat, Berisha ka paralajmëruar se kjo do të “jetë pranverë e përpjekjeve të mëdha për demokracinë”.

 

“Rama përdor si pretekst hijet e luftës për të justifikuar rritjen dramatike të çmimeve të produkteve më jetike për shqiptarët. Kjo do jetë pranverë e përpjejeve të mëdha të demokracisë për ngadhnimin e saj. Mesazhi është bashkimi i demokratëve rreth votës së lirë. Nuk po mbroj asgjë tjetër përveç votës së lirë. Ka një përpjekje për të stisur një përballje mes votës së lirë dhe blofit, por ata që po përpiqen të bëjnë këtë do t’u lëmë në dorë blofin”.-tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *