Mosbindja civile do të flakë Edi Ramën në kosh. Ky është qëndrimi i ish-kryeministrit Sali Berisha gjatë fjalës së tij në cadër.

 

Berisha e përcaktoi kryeminisrin ai armikun më të madh të votës së lirë dhe të qytetarëve shqiptarë.

 

Ai deklaroi se Rama do të marrë përgjigjen e meriuar nga kjo çadër, simbol i qëndresës së qytetarëve shqiptarë.

 

Fjalën e plotë të ish kryeministrit ndiqeni në videon e mëposhtme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *